SKŁADNIKI:
1 kg kapusty kiszonej
2 marchewki
sól
pieprz
sos tabasco
PRZYGOTOWANIE:
Kapustę lekko odsączyć z soku, przełożyć na deskę i posiekać na mniejsze części. Marchew opłukać pod bieżącą wodą , obrać a następnie znów opłukać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach, doprawić solą oraz pieprzem a następnie dodać sos tabasco. Wszystko dokładnie wymieszać i podawać do obiadu: np mięsnego.
UŻYTE PRODUKTY DEVELEY:
*Sos Z Papryki Habanero - Tabasco - 60 ml
Skład: ocet destylowany,papryka Habanaero (28,4%), cukier trzcinowy,sos Tabasco (orginal) (ocet destylowany,czerwona papryka,sól), sól, przecier mango,proszek cebuli,przecier bananowy,pasta pomidorowa,przecier tamaryndu,przecier papai,przyprawy,czosnek,pulpa papryki Tabasco (papryka,sól).
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz